| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Rzucanie dyskusje na temat rzucania palenia palenia |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Hehehehe ^^ co do tematu to http://forum.e-palarnia.pl/sekcja-no....html#post2998 Chyba ma najlepszy przepis. A co do Royala to poszukam ale mógłbyś mi trochę pomóc :]. // judge: proszę postarać się pisać bez błędów ortograficznych - polecam przeglądarkę FireFox, posiada ona wbudowany słownik ortograficzny języka polskiego. ------ dodane o 14:12 --- wcześniejszy post dodany o 14:04 ----- Szybko piszę przepraszam A co do opcji "szukaj" wpisałam E-Royal znalazło tylko mój temat ;[ // judge: wątek o E-Royal wydzieliłem do tego wątku http://forum.e-palarnia.pl/ogolna-dy...s-e-royal.html, Ostatnio edytowane przez judge ; 30-12-2009 o 13:16 Powód: błędy ortograficzne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
u mnie też było mało dymu, dopóki używałam wymienne kardridże. Od momentu korzystania z liquidu(Casablanca) dymu jest suuuuper dużo polecam.A papieros mam też jakiś taki niesklasyfikowany(niemarkowy),kupiony na allegro. I dodam,że przed przestawieniem sie na e-p, wypalałam ponad 40 sztuk analogów(obrzydlistwo, ble) Z dnia na dzień je z ulgą odstawiłam i znienawidziłam. // judge : ten wątek zamykam temat się wykoleił trochę. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 401, atomizer, casablanca, dse, dym, e-palarnia, e-papieros, e-royal, ego, elektroniczny, evo, forum, liquid, liquidu, m401, mild, modele, papieros, problem, sklep, supermini, tobacco, trendy, usb |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |