| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Spotkania mały spot na mieście czy globalne spotkanie :) |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Data: 9.07.2010 Miejsce: "Fuego", ul. Stary Rynek 25, Poznań Godzina rozpoczęcia: 19:00 Wstęp wolny! Serdecznie wszystkich zapraszamy! ![]() Należy wziąć ze sobą dużo dobrego humoru, uśmiech na twarzy, i chęci poznania nowych ludzi tak samo e-palących jak Ty! Ostatnio edytowane przez Quasimodo ; 01-07-2010 o 13:09 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
jaka jest średniawieku na tych spotkaniach,bo nie wiem czy nie będę za leciwa?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No a jakaś lista? Kszywho się melduje jak zawsze Grania- przyłaź U nas nikt nie patrzy na wiek. Wszyscy są równi. Eser, jedyny "ortorzeźnik" jakiego lubie jest dla nas jak brat, więc Ty będziesz jak siostra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Eee, przedział wieku od 19-100 ![]() U nas nie ma leciwych.. Jeśli się umiesz dogadać, e-palisz, i masz poczucie humoru - to się nadajesz! |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
przychodzą starzy ludzie - jak ja i moja żona np. ![]() Sam judge też ma brodę, jak stary dowcip ![]() A poważnie: statystyczna średnia geometryczna wieku (tz. średnia ważona z równymi wagami) oscyluje w okolicach 30.
__________________ Ostatnio edytowane przez scob ; 02-07-2010 o 20:04 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dzieki za zaproszenie,nie czuję się stara tylko gruba!Chyba sie nadam,pod warunkiem,że malarz nie wymyśli sobie piątku jako pierwszago dnia remontu no i jeszcze muszę dotrzeć z Puszczykowa!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A co w tym wątku taka cisza? Żadnej oficjalnej listy, żadnych konkretów...a spocik planowany na jutro z tego co wiem...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
W lecie większość czasu spędzam na działce i do jesieni mogę być tylko "internetowym obserwatorem". Pozdrawiam "fuegowych spotowiczów" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
![]() Zapraszamy na dzisiajszego 12-tego poznańskiego spota. pub Fuego, Stary Rynek, godzina 19:00 Ostatnio edytowane przez Kszywho ; 09-07-2010 o 14:05 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| cały, ego, forum, fuego, liquidu, pierwszy, poznan, spot, spotkania, spotkanie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |