| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Tricki czyli wszystko o sposobach na łatwiejsze e-palenie |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 618 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja tylko napisze o serii 510 i atomkach "normalnych" i ich oporze wiec zakres z jakim sie spotkalem to od 2,4 do 2,8 seria 510 od BogeTEch - 2,9-3,2, a takto fajny filmik - niech wszyscy obejrza to beda wiedziec jak uzywac miernika |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Kolejna udana wideo prezentacja mojego "Idola" ![]() Eeee myślałem, że te atomki HV to będzie jakaś rewolucja, ale nic ciekawego ![]() P.S Mój Idol nie wspomniał nic o cappuccino
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Nie było o cappucino? A na czym cały test był robiony?? To przecież jest chyba oczywiste? Oczy-wiście!! I oczy zawisły... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Cały czas się zastanawiam, na jakiego grzyba są te atomki HV ? Czy to jest tylko kolejny chwyt marketingowy ? Oprócz zwiększonego zapotrzebowania na moc jakie są korzyści ? offtop Telefsor ostatnio było cappuccino od Bogie, a teraz ?
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Telesfor: jesteś hardkorem ;-) a poważnie: wnioski każdy wyciągnie sobie sam, ale fizyka (w tym - zapewne - kapilarność liquidu ) jest nieubłagana; nic o tym nie wspomniałeś- jak to jest po 5-tym, 10-tym machu....
__________________ |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Już chcialem odpowiedzieć ,ze po trzech mam dosyc... ![]() Ale nie , palilem równiez dlużej. O dziwo - nie jest tak źle , nadąża spływać, aczkolwiek z kartridża , w którym jest tylko "korek " z watki . A uzupełnianie plynu mniej więcej tak samo często jak w wersji LV... Tak ,że o dziwo z tym akurat jest całkiem dobrze... Cappucino aktualnie od Boge'a , mniam,,
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Film na poziome. Zresztą tak jak pozostałe Twoje prezentacje. Kawał dobrej roboty, Panie Telesforze! ![]() Życzę wytrwałości i nieustających chęci w tworzeniu dalszych projektów. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Wielkie dzięki za miłe słowa .Będę się starał...
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, boge, cały, liquidu, mall, video |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |