| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Tricki czyli wszystko o sposobach na łatwiejsze e-palenie |
![]() |
| | LinkBack (2) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 958 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja jak na razie tnę dremelem ale wolałbym dziurkacz, bo jakoś mnie przeraża myśl, że opiłki metalu mogę wdychać, tylko wydawanie 40 dolców na kawałek aluminium z dwiema śrubkami to dla mnie przegina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
To zrób sobie na frezarce taki dinks, lub tokarce |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Nie zauważyłeś, że te opiłki są po drugiej stronie watki i kanału powietrznego? No i zauważ, jak wielkie ilości tych opiłków tam są. Bacząc na to co wdychamy chodząc po mieście, to faktycznie przerażające jest. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ten ostatni brudas to kobieta z tego co pamiętam i składa ona mody pod nazwą splash box czy coś takiego |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
To i ja coś dorzucę. Otóż przeglądając stronę sklepu Stormy's Vapor Cellar natknąłem się na ciekawy w swojej prostocie dziurkacz o nazwie Arry Carto Punch. Produkt dostępny tutaj Arry Carto Punch - $19.99 : Stormys Vapor Cellar, Electronic Cigarettes & More poniżej filmidło ![]() Tak sobie myślę, że może po obejrzeniu tego materiału znajdzie się jakiś fachura, który w całej dobrotliwości swej wystruga takie cacko |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dyskusja, kartomizer, kartomizery_watkowe |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/tricki/4684-dziurkacz-kartomizerow-do-liquinatora.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| dziurkacz elektroniczny - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 15-03-2012 11:49 | |
| KUFER - Klub Uzależnionych Forumowiczów Emanujących Radością | This thread | Refback | 07-01-2012 11:55 | |