| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Zdrowie, Bezpieczeństwo i E-Palenie dyskusje o wpływie e-palenia na zdrowie i bezpieczeństwo |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Zawsze 3 baterie w pogotowiu. buteleczka liquidu, zapasowy atomek i jazda ![]() nigdy wiecej powrotu do analogow. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Palilem ponad 30 lat. Sadze, ze szkodliwosc e-palenia bedzie wychodzic po kilkunastu, moze 20-u latach. Palac analogowo dalej, watpie, czy przezylbym jeszcze te 20-a lat. Na e-fajkach mam chyba wieksze szanse.
__________________ Ostatni analog 09-02-2010 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wszystko jest dla ludzi, ale w granicach rozsądku. Ja na początku nie miałem umiaru w e, teraz już lepiej, a analogów już w ogóle nie tykam.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jesli mamy obawy czy przypadkiem wdychanie któreś z składników tych płynów nam nie zaszkodzi, to proponuje inny, bardzo radykalny i w sumie trudny, ale za to pozwalający nam mocno ograniczyć efajke...Zwykle szykujemy swoje super mieszanki, unikalne super smaczne zapachy..wciaganie ich daje nam przyjemność, a wiadomo wszystkie ssaki zawsze będą dążyć do powtarzania sytuacji podczas których czują się dobrze. Pojdźmy więc inną drogą. Dziś jestem w pracy ,na całe 24 h, traf chciał że zabrałem z domu, nowy, jeszcze nigdy ni próbowany aromat..i tylko jego...BOSZE !!!! co to jest za G do podniesione do potegi..Bóbr i kebab to przy nim czysta roskosz dla kubków smakowych. Przy wciąganiu zaciskam reką gardło ..inaczej paw murowany.(nawet nie widze juz w okolicy żadnych insektów, zawsze fruwały jakieś drobne muszki i inne takie..gdzie te owady się podziały?-czy one też dzielą ze mną wstret do tego czegoś co wciagam?) Od samego rana pale tego samego Tanka A i nawet połowy nie zużyłem...Wygląda że wystarczy mi aż do końca zmiany.biore kilka machów co kilkanaście minut, gdzie normalnie napełniałbym już go po raz drugi lub trzeci. Ten smak tak skutecznie obrzydza dym czy z analogów czy z E, naprawde nie chce mi się już nic kompletnie palić. Więc rada dla mających obawy o dalekosiężne skutki palenia e-fajek: przygotujcie sobie jakąś obrzydliwą do bólu mieszankę, coś takiego co spowoduje odklejanie się tapet, wytępienie wszelkiego życia w okolicy 50 m od was. Zapewniam że bedziecie sięgać duużo rzadziej po e-petka, a chwila zaciągnięcia się nim bedzie przypominać powolne zstępowanie do piekła. Borowanie zęba bez znieczulenia. Wkładanie do gardła szczotki którą przed chwilą czyszczono latryny koszarowe...
__________________ Ostatnio edytowane przez bogdanor ; 15-10-2011 o 12:45 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
wiec ja moze taki przepis przestawie ![]() 0,5 ml us red mix (aromat) 0,5 ml sliwowica (aromat) 14 ml baza + gliceryna (glikol) naprawde obrzydliwe
__________________ moj e-papieros: L-Rider |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja wystarczy że zaleje tanka truskawką od joey i mam coś czego przy zdrowych zmysłach wapować nie mogę, w smaku słodkie ale zapach zabija mnie totalnie :/
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
@Del i to Ty taki stary wyjadacz pomyliłeś tematy przepisy wrzucamy tutaj http://forum.e-palarnia.com/atelier-...e-liquidy.html (Przepisy na własne liquidy) nawet wtedy jeżeli ma nie być to polecony smak a ostrzeżenie obchodźcie tę miksturę z daleka
__________________ Ostatnio edytowane przez velniukas ; 15-10-2011 o 18:10 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
nie pomylilem specjalnie wrzucilem wiesz stwierdzilem ze jak ktos naprawde chce sobie zycie obrzydzic to niech ma
__________________ moj e-papieros: L-Rider |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
DNB 6 mg/ml czy inna baza rozcienczoma glikolem plus aromat, albo jakies inne badziwie pozostawine bez opieki bedzie dobre, jak nie mi chce wapowac to nie boire e-petka do ust. Tak jak z analogiem, zdazalo sie ze sie palic sie nie dalo , ale nikotyny dawke jak kafke trza bylo, nawet tylko kilka lyczkow rankiem czy pod wieczoer wypic |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| aromat, aromaty, atomek, badania, bateria, baterie, cały, dym, e-palarnia, e-palenie, e-papierosy, ego, forum, kartomizery, kop, liquid, liquidu, nikotyna, papieros, papierosy, skład, sprzedawcy, ładowarka |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |