| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Zdrowie, Bezpieczeństwo i E-Palenie dyskusje o wpływie e-palenia na zdrowie i bezpieczeństwo |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam. Czy to normalne że przy e-paleniu ( zaciąganiu się*jak analogiem ) czuć lekki ból w gardle? Nawet nie tyle co ból, takie może kłucie bardziej. Mam tak przy każdym rodzaju liquidu ( high / medium / low, nie sprawdzałem zero ). Nie przeszkadza mi to ogólnie, jednak jestem ciekawy czy przypadkiem nie może to powodować różnych nieprzyjemności związanych z gardłem / krtanią*jak w przypadku analogów? Pozdrawiam DevonSix |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Objawy o których piszesz są charakterystyczne w początkowej fazie e-palenia. Każdy oczywiście może odczuwać to inaczej. U mnie objawiało sie to też bólem gardała, Przejrzyj np. ten wątek: http://forum.e-palarnia.com/zdrowie-...ydzielony.html (Drogi oddechowe - początki e-palenia (wydzielony)) |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Czyli nic poważnego, można zignorować? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Niekoniecznie ignorować. Po pewnym czasie dolegliwości ustąpią - a na razie pij troszkę więcej płynów niż zwykle. Lada moment zapomnisz o takich dolegliwościach i będziesz się czuł już tylko lepiej |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
Dziękuję. Temat do zamknięcia.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skoro tak. Zamykam |
| Użytkownicy, którzy podziękowali poli123 za tego posta: | ||
jusilajnen1 (25-03-2011) | ||
![]() |