| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Zdrowie, Bezpieczeństwo i E-Palenie dyskusje o wpływie e-palenia na zdrowie i bezpieczeństwo |
![]() |
| | LinkBack (2) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Prośba do osób które posiadają liquid ECIS'a niech napiszą skład jaki jest na buteleczce bo ja mam w domu liquid Colinssa to sobie porównam czym się różni. (smak MLB)
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mam kilka 10ml, ale na żadnym nie ma składu.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| atomek, boge, colinss, e-fajki, e-king, ecis, ego, epapierosylodz, epapierosylodz.pl, fajki, forum, joye, king, liquid, liquidu, liquidy, skład, smak, trendy, znowu |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/zdrowie-bezpieczenstwo-i-e-palenie/1613-sk-ad-liquidu-colinss-oraz-innych-marek.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| skład liquidu - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 08-04-2012 19:50 | |
| SKŁAD OLEJKU DO E PAPIEROSA - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 07-04-2012 21:55 | |