| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Zdrowie, Bezpieczeństwo i E-Palenie dyskusje o wpływie e-palenia na zdrowie i bezpieczeństwo |
![]() |
| | LinkBack (2) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam Palenie e-peta zacząłem na początku tego roku. Z przyczyn zdrowotnych musiałem odstawić palenie e-fajki na jakiś czas i przeszedłem z powrotem na analogi (mam problemy z jelitami i lekarze zalecają palenie papierosów przy mojej chorobie, dla mnie i pewnie dla wielu ludzi bardzo dziwne). Poczytałem trochę na innym forum i osoba która też choruje na to co ja, zaczęła palić e-peta i nie miała większych problemów. Tak się zastanawiam co może na to wpływać, że mi zaszkodziło a drugiemu osobnikowi co ma podobne problemy zdrowotne nie szkodzi. Wywnioskowałem, że może to być skład liquidu. Ja palę colinssa i używam liquidów tej samej firmy. Gościu któremu nic nie dzieje się po e-fajkach, palił nie markowe e-fajki, teraz przeszedł na ECIS'a. Powiedzcie mi czy jest duża różnica w składzie liquidów różnych firm i czy liquidy Colinssa odbiegają składem od reszty. Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez szczuro ; 17-05-2010 o 16:37 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Generalnie tak, każdy producent ma zazwyczaj inny skład liquidów. BARDZO (jeśli nie identyczny) skład mają olejki E-King (epapierosylodz.pl). Z etykietki wynika, że to to samo co ColinsS Ja osobiście też tak uważam (na podstawie smaku).
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
liquidów - nie olejków miejcie litość ![]() //Quasimodo: nie czepiaj się Nowym trzeba trochę odpuszczać W końcu się nauczą poprawnego nazewnictwa "Nie od razu Paryż zbudowano" albo Rzym, jakoś tak Ostatnio edytowane przez Quasimodo ; 17-05-2010 o 16:49 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
BTW, moderator forum e-p, a używa takiego określenia?? "Olejki"?//Quasimodo: tak używa, nawet się nie wstydzi Jeśli gdzieś powstał słownik wyrazów e-powych, zatwierdzony przez jakąś komisję, to czemu go nie widziałem? "olejek" jest powszechnie używany choćby przez firmę Trendy. Ostatnio edytowane przez Quasimodo ; 17-05-2010 o 16:56 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Collins i King mają jedną i tą samą rozlewnię na Śląsku.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
przepraszam,przepraszam jeszcze nic nie piłem a już mi się coś rzuciło na mózg.Dementuję te pogłoski i przepraszam Kinga jakby poczuł się poruszony,oraz czytelników niniejszego forum.Co nie zmienia faktu że Collins i jeszcze jeden znany Producent mają rozlewnię w tym samym miejscu czyli w Zawierciu na Śląsku nie chcę znowu popełnic gafy ale to może byc Dekang.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
A duża jest różnica w składzie między Colinss'em a ECIS'em?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
a ja ostatnio kupiłem Boge od innych dostawców licząc na ten sam smak i sie pomyliłem są inne
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Zakupilem 50ml Camela 24mg i posmak jakis dla mnie ziolowy, chyba ze jak kiedys w Trendy pomylili naklejki i nalepili nie taka jak powinna byc. Mam na dole z lewej strony naklejony pasek z napisem CML, zaslania napis 10 ml. Zeby nie byc goloslownym, zalalem drugi atomek resztka Camela Colinsa i ten ma taki smak jak powinnen Camel smakowac.
__________________ M401,TR-108x3,Bfree,Joye510,KR808-1,808d i rozne mody. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| atomek, boge, colinss, e-fajki, e-king, ecis, ego, epapierosylodz, epapierosylodz.pl, fajki, forum, joye, king, liquid, liquidu, liquidy, skład, smak, trendy, znowu |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/zdrowie-bezpieczenstwo-i-e-palenie/1613-sk-ad-liquidu-colinss-oraz-innych-marek.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| skład liquidu - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 08-04-2012 19:50 | |
| SKŁAD OLEJKU DO E PAPIEROSA - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 07-04-2012 21:55 | |