| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Zdrowie, Bezpieczeństwo i E-Palenie dyskusje o wpływie e-palenia na zdrowie i bezpieczeństwo |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Niech żyje e-palenie!! ![]() Po 12 latach palenia analogów i przerzuceniu się na e-p oczywiście spirometria jak bomba poszła w górę, a co najważniejsze sport sprawia teraz tylko przyjemność. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
brawo! tak trzymać |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
a jakie TLC miałaś po przejściu z analogów na e-p ?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
GRATULACJE! A czy twoja astma idzie w parze z alergią? Ja czekam z niecierpliwością na moich trawek pylenie, ostatnie lata to była masakra , myślałem że wolne z pracy trza będzie brać. Teraz płucka i reszta trochę "odwędzona", zobaczymy...![]() Ja dawno nie robiłem spirometrii bo sam się balem wyników, za parę tygodni może sprawdzę ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 13-05-2011 o 22:23 Powód: literówka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po odstawieniu analogów nawet nie sprawdziłam TLC, ale FEV1 z poziomu 45-60% podskoczył do ponad 70% ![]() Cytat:
Mam alergię na pyłki traw, drzew, pył, kurz, roztocza, sierść zwierząt ^^ Więc cały rok cierpię od czegoś i już zdążyłam się przyzwyczaić, zazwyczaj cetalergin albo claritin dają mi wytchnienie, a moim ostatnio ulubionym środkiem na katar sienny jest Avamys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
MCMela, jednym słowem - sukces !
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-palenie, zdrowe palenie, zdrowie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |