| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Zdrowie, Bezpieczeństwo i E-Palenie dyskusje o wpływie e-palenia na zdrowie i bezpieczeństwo |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
oj tam oj tam, każdy ma z tym różnie. Ja raczej chudnę, bo jak już pisałem nosi mnie i nie mogę usiedzieć na ...Po za tym to jest tranzakcja wiązana, w sensie że razem z końcem fajek postanowiłem również być zdrowszy i na innych tych, wymiarach. Jem zdrowiej i takie tam.. (znaczy golonkę i smalec tylko na śniadanie i obiad, na kolacje schabowy.. .. żart)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jak rzucałem analogi, to miałem dużo większy apetyt, jadłem ciągle, cokolwiek, byle się czymś zając. Doszedłem do takiego momentu, że zapomniałem jakie to uczucie być głodnym, bo ciągle coś szamałem, no i przytyłem wtedy pare kilo. Teraz sytuacja się ustabilizowała odkąd mam e-petka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Bardzo podobnie bylo u mnie. Tez wychodzac na peta zawsze cos wrzucalem na zab, teraz regularnie i z umiarem i jest OK. Mozna cos przegryzac, mozna gume do zucia, ale najlepiej cos z plaskim ustnikiem .Pozdrawiam |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| bezpieczeństwo, dyskusja, e-palarnia, e-palenie, zdrowie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |