| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Zdrowie, Bezpieczeństwo i E-Palenie dyskusje o wpływie e-palenia na zdrowie i bezpieczeństwo |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
O czym MY juz wiedzielismy od dawna :Odkryto "odchudzające" właściwości nikotyny - Wiadomości w Onet.pl Co Wy na to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
nihil novi od dawna wiadomo, że głód można zabić nikotyną względnie snem. mam jednak nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł przerzucenia się z np 6mg na 36 w celu odchudzenia się
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
spoglądając nieśmiało na me obrysy jakoś nie bardzo chce mi się w to wierzyć mało tego, jem tyle samo co za czasów palenia analogów, więc jestem chodzącym dowodem, że z tym jest różnie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
widocznie zapodajesz tyle samo nikotyny w e-p co w analogu
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
i jedzenie o połowę mniej . W moim przypadku zadziałało. Quasimodo może poświadczyć |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
@plumpi daj przepis, a chętnie skorzystam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ewentualnie dietka ![]() 0% chlebusia, ziemniaczków, ryżu, kaszy, smażonego i niestety kawy też ect. ect. 100% surowe warzywa i owoce ewentualnie chude jogurty naturalne oczyszcza i odchudza mnie w 2 miechy ubyło 7,5 kg a jadłam kiedy chciałam ![]() dietka 2 bez urazy po prostu m/ż (mniej żreć)
__________________ Ostatnio edytowane przez velniukas ; 23-08-2011 o 13:38 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Tak samo ryż jest spoko pod warunkiem, że nieoczyszczony, ziemniaki faktycznie to zło bo pod wpływem temp. powstają w nich cukry proste. Co do mięcha to najlepiej szamać albo kurczaka pieczonego/grillowanego/gotowanego albo wołowinkę Ja na takiej diecie trzymam wagę a lubię sobie pojeść, jedyne czego unikam to cukrów prostych - nie jem w ogóle słodyczy a herbe i kawę słodzę słodzikiem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
mój błąd można jeść kasze (wszelkie rodzaje), warzywa, owoce, pić wodę i zieloną herbatę natomiast reszta jest błe (dieta jest też oczyszczającą)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Oj dziewczynki chyba pomylilyscie fora ![]() Ja wiem tylko tyle ze jak zaczolem e-palic to przez lenistwo i brak ruchu, jak zasiadalem przy kompie i kabelku z atomkiem na koncu , nie podjadajac ok 5kg w miesiac poszlo sie pasc .Niestety teraz po urlopiku u mamusi, cioci itp boje sie wejsc na wage .Pozdrawiam |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| bezpieczeństwo, dyskusja, e-palarnia, e-palenie, zdrowie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |