| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Zdrowie, Bezpieczeństwo i E-Palenie dyskusje o wpływie e-palenia na zdrowie i bezpieczeństwo |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||
| |||
|
tomba,dzieki. Kurcze, poczytalam sobie troche na forum i jestem przerazona. Normalne papierosy paliłam tak co godzinke. Z e papierosem nie rozstaje sie prawie wcale. Siedzie sobie w kompie i pykam prawie caly dzień. Czy ta nikotyna moze mnie zabić? napełniam 18-stką // judge: wydzielone z http://forum.e-palarnia.pl/ogolna-dy...-tr-108-a.html Ostatnio edytowane przez judge ; 23-01-2010 o 17:35 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Miachalinka, i co ja ma Ci odpowiedzieć ? Musisz uważać, bo e-p jest tak dobry, że faktycznie można się z nim nie rozstawać. Trzeba nad tym jakoś zapanować. Na początek nie bierz ze sobą e-p jak wychodzisz z domu, a potem zacznij podnosić sobie poprzeczkę i bić kolejne rekordy. Mój to 3 doby bez e-p. Ale to już dość stary rekord. Jakoś mnie teraz nie kusi by go pobić |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 108, e-palarnia, forum, nikotyna, papierosy, trendy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |