| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dzisiaj zakupiłem liquid Nicore Medium Cammel i tak mi sie wydaję że dość mocno gryzie w gardło ale nie jestem pewien czy od tego bo do tej pory paliłem Cammel Colinssa LOW tyle ze tam w % jest zawartość więc nie porównam jednak był z tych najsłabszychwiec wnioskuje że wspomniany Nicore jest mocniejszy ale moje pytanie to jest takie Czy paliliście tez ten liguid czy wogóle ktoś palił Nicore ? i prośba o opinie kolejne pytanie czy to gryzienie w gardle bo smak ma niezły więc nie jest to raczej wina atomków zwłaszcza że na 3 jest to samo , czy to gryzienie może być spowodowane tym ze jest sporo mocniejszy ? |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
teraz masz 14mg poprzednio 6 mg. Wg mnie roznice juz sie czuje, mozna sie sztachnac jak analogiem, jak ktos ma mniej podeszwowate gardlo ))
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
wiesz tak myślę bo dzisiaj kupiłem colinnsa ten co miałem wcześniej ale nie było 6 tylko mild znaczy kupiłem kartridż żeby sprawdzić czy to wina płynu czy mocy i chyba jednak masz racje bo podobnie miałem jakbym pieprzu się najadł więc za leszczyk jestem na mocniejsze ![]() ![]() ![]() dzięki za odpowiedź krzysztofsf
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| ego, gryzie, gryzienie, kartridż, liquid, liquidu, mild, nicore, opinie, recenzje, smak |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/ze-sklepowej-po-ki/1140-pro-ba-o-recenzje-liquidu-nicore.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Liquid NICORE opinie - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 18-03-2012 11:27 | |