| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jak dla mnie, rewelacji smaku nie ma. Ale są kubki... i kubki - smakowe. Trzeba spróbować samemu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
sprawdzę zamówiłem browar, cappucino, gruszkę i colę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
popaliłem i oto moja opinia: Piwo - słabo wyczuwalny smak piwa do tego niestety słodkawy, przypomina niektóre piwa bezalkoholowe Cola - czuć smak coli ale jakby perfumowanej dodatkowo jakiś obcy posmak nieciekawy Gruszka - niestety nie czuję żadnej gruszki, bez smaku Cappucino - czuć dość dobrze smak cappucino + nutka toffi? wrażenia ogólne: zasugerowany nazwą "Extreme" spodziewałem się mocnych smaków niestety smaków jw albo nie ma, albo są słabo wyczuwalne, jedynie w cappucino czuć smak ale na pewno nie extreme. Cappucino z tych 4rech zdecydowanie najlepszy i ciekawe - mgiełka pachnie Dym dość dobry.
Ostatnio edytowane przez marcinl ; 04-06-2011 o 07:34 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zamówiłem 7 smaków Extreme. Mi osobiście do gustu nie przypadły. Wszystkie smaki jak dla mnie mają jedna wyraźną linie i różnią się tylko posmakami. Jest w nich coś dziwnego i męczącego. Wysłano z Defy z użyciem Tapatalk |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Niestety, jak juz tu ktos napisal: "jedzie mi tu garazowka". Sam mam nie-przyjemnosc wlasnie kosztowac Desert Shipa i jesli byloby to moje pierwsze spotkanie z tym smakiem to moze...., ale wole jednak aromat z TL i moja radosna tworczosc ![]() Czy ktos z MODOW zwrocil uwage na tytul? Czegos mi tam brakuje, jakiejs literki czy cos... ![]() //Quasimodo: poprawiono. Ostatnio edytowane przez Quasimodo ; 25-11-2011 o 09:36 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dla jasności tylko dopiszę: to, co teraz u marqsa (trendy.net.pl) występuje pod nazwą Extreme - to zupełnie inny płyn, niż stare eXtreme.
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dym, e-liquid, ego, extreme, liquid, mocny, trendy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |