| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Co sadzicie o liquidzie Extreme używał go ktoś np.mieta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Podaj jakiegoś linka do produktu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
hejka no w takiej cenie przy dzisiejszym rynku to chyba przesada |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
dokładnie taki jak podał link Quasimodo właśnie widziałem w Tesco na pasażu tylko cena 30zł i się zastanawiałem czy dobry
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Czy dobry ? nikt Ci nie odpowie, musisz sam spróbować. Cena nie jest zachęcająca ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Możliwe, że to będzie "Twój" liquid
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
zupełnie nieobiektywnie powiem - mi smakuje. Jeśli paliłeś/aś standard-M, to sobie wyobraź mix 50/50 standarda z marlbo HG - takie mam odczucie. Tylko dymi bardziej.
__________________ |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witajcie, dziwna ta cena, bo u mnie są po 25 zł w Tesco w Warszawie i DAMI (Trendy) zastanawiają się jeszcze nad obniżeniem ceny. Nie używałam, więc nie mam porównania, ale wiem, że też made in china. Wiem tylko od znajomego, że jest bardziej gęsty od standard M Trendy i zbliżony w smaku, jednak cena odstrasza nieco....
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Liquid Extreme zakupiony na Wildzie w cenie 25 PLN. Sprzedawca twierdził, że jest to specjalnie wyselekcjonowany soczek produkowany dla Trendy. Skusiłem się na HIGH (18 mg nikotyny), czyli MOCNY - Standard. Co do unikalnego aromatu i mocy ? Niczego takiego nie poczułem. Dym ok. Kolana mi się w drugą stronę nie zgięły.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam! Jestem zaskoczona,bo u mnie w Łodzi na pasażu w Tesco ten liquid Trendy jest po 19 zł!!!!! Mnie mięta nie smakuje,więc nie wyrażę żadnej subiektywnej opinii. Opinia moja trochę po czasie, ale cenowo w temacie |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dym, e-liquid, ego, extreme, liquid, mocny, trendy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |