| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (13) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Bucham od niedawna, w dodatku tylko owocowe więc nie miałem okazji zbyt wielu smaków sprawdzić ale: Najlepszy/e - śliwka w rumie (własna mieszanka) oraz wiśnia joey Najgorszy/e - wszelkie truskawkowe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
najlepsze Cuban Cigaro nie pamietam kogo bo kupilem na poczatku nie mam opakowania i jeszcze MB od Monacco najgorszy cherry od Monacco
__________________ moj e-papieros: L-Rider |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
najgorsze - do tej pory leży(nie mam odwagi zalać tego) wiśnia (wypr. w Chinach) najlepszy to cam. ale oryginalnie zalany. Każdy inny ciut lepszy lub ciut gorszy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dla mnie najgorszy były chyba dwa: Turkish Tobacco od Kinga (myślałem, że atomek mi padł) i RedBull od Peleona. Z najlepszym ciężko Ostatnie kilka miesięcy hitem był Kamall Peleona.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
dla mnie najlepsze są samogony , najgorszy to whisky (king)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja po dłuższym czasie stwierdzam, że najgorszy to "Parlamenty" (joye) (rozlany na curacao i na truskawkę - zobaczymy jak się przegryzie czy da się go wapować )najlepszy? jest kilka :P Kamall (peleon), MB Med (mild), "RY1"/"Desert Ship" (joye) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
nie wiem czy najlepszy chociaż z gotowców owocowych jak najbardziej - truskawka Richty Liqua
__________________ |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
najgorsze 555, virginia desert, dunhill, najlepsze kawka, tabacco, hilton, exotic vanilia, gruszka, gejfrut |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| boge, camel, cappucino, davidoff, dekang, dunhill, ego, janty, king, liquid, marlboro, mild, peleon, poltiko, rm1, trendy, usa mix |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |