| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (13) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
kawa ECIS 18mg - kał na wardze ![]() większego shitu dawno nie wapowałem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Żeńszeń (ginseng) chyba dekanga - dostałem od M4NI4K'a... Czułem się jak w warzywniaku za komuny! Najlepszy? RUYAN 4 z Janty. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Vanilia Farsee. Palce i ustniki lizać. Aaaa, i jeszcze Turkisch Tobacco Joye (ale te stare!) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Najgorszy: Arbuz z milda 18 mg, wali spalonym mydłem z odrobiną aromatu arbuza, masakra, ogólnie zauważyłem że wiele liquidów milda jest tragicznych :/
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Niechcąco sprawdziłem" test Thaniell'a ![]() Nie czytając wcześniej jego wypowiedzi, zakupiłem czekoladę Ecis. (bo wyprzedaż i tanio) Wczoraj zalałem baniakomizer tym wynalazkiem, bo miałem wielką chęć na czekoladę. No i stało się, kałnawardze ![]() IMO bardziej przypomina mydło z czymś, ale na pewno nie czekoladę. Syf. Kupiłem, bo od dawna ceniłem sobie smaki tytoniowe Ecis. No ale widać w czekoladzie się nie sprawdzają. Nie polecam, wręcz odwrotnie. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witajcie! Mój najgorszy "dawidoff" czyli Gentleman Milda(High) Dobre: Truskawka Monacco, Menthol Monacco (High) Pierwszy jaki paliłem i mam go pozytywnie w pamięci MB Milda (High) Generalnie nie mam dojść i kupuję w sklepach (Szczecin) a tam mają generalnie Mild, Monacco i Liqueen |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Najlepszy : Redbull, Cherry (Trendy) Najgorszy: Virginia(Trendy) |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
najgorszy jak na razie: kubanskie cygaro najlepszy: whisky pół na pół z kawa wszystkie Joytech to kubańskie cygaro mnie zastanwawia, bo bucham też Cigar od Boge i smakuje, a jeszcze bardziej wymieszane z turkish tobacco. cygaro od joya jest jak stara skarpeta co najmniej...lezakuje teraz z paroma kroplami aromatu orientalnego -może sie przełamie Ostatnio edytowane przez art ; 23-02-2012 o 15:30 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
art, podawaj tez peoducenta/dostawce plynu. Bez tej informacji, to jest dezinformacja ![]() reed - TapaiPhonicznie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
na Minus - Wszystko co ma w nazwie "inawera", ale najgorsze co palilem to "RY4" od joyetech Najlepsze - "Prime15" od Halo i samóróbki z aromatów TW głównie "Watermelon" i "Mocha"
__________________ ![]() ![]() GLV-2, Gepetto VariBox & J-Tank & iAtty |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| boge, camel, cappucino, davidoff, dekang, dunhill, ego, janty, king, liquid, marlboro, mild, peleon, poltiko, rm1, trendy, usa mix |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |