| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||
| |||
|
Witam. Wypowiedzcie się jaki jest wg Was najlepszy i najgorszy liquid jaki e-paliliście ![]() Jeśli chodzi o mnie: najlepszy to Vanilla Milda a najgorszy - Davidoff od E-Kinga. |
|
| ||||
| ||||
|
Najgorszy to chyba Double Mint od Boge, ale mojej żonie to się podbał ![]() Najlepszy... chyba testowa samoróbka Kawa od Ogrodnika. |
|
| ||||
| ||||
|
Co do najlepszych i najgorszych. Z tego co "zasmakowalem" to najgorszy byl marlboro a najlepszy sherry (wsio mild).
Ostatnio edytowane przez Quasimodo ; 16-08-2010 o 00:08 Powód: zredagowane do poprawności z tematem |
|
| ||||
| ||||
|
Mnie bardzo smakował RYN4 z Janty... Co do najgorszych to Cream z Trendy i jakieś z RM1 (Davidoff lub Camel). A i tak najlepsze są samoróbki |
|
| ||||
| ||||
|
Jeśli chodzi o moją przygodę z liquidami to : najgorszy : Double mint (boge) , w tym miejscu Telesfor się obrazi ,ale jest to Cappucino (King)najlepszy : Coffe (Poltiko) , USA mix (Dekang) , Camel (Dekang) |
|
| |||
| |||
|
Najlepszy: n/n mlb o którym pisze w innym poscie i usamix-dekang. Najgorszy: davidof i dunhil od kinga, Strike dekang, wiśnia mild... |
|
| |||
| |||
|
Najgorsze, to Whisky (King) i Ananas (Rm1) Pozostałe są dobre/inne, a o smaku w dużym stopniu decyduje element, z którego chmurzymy: atomek, czy taki i owaki kartek. Mogę wymienić, czym obecnie najchętniej zalewam: - USA Mix (e-dym Boge) - MB (Provoque)
__________________ z pozdrowieniami - Pedro del Smrodes Analogos Finito Terras Manual el Petto |
|
| ||||
| ||||
|
Najgorszy? Turkish Tobacco od Kinga. Najlepszy? Tutaj raczej trudno, napiszę raczej, że aktualnie wapuję MLB od Provogue. |
|
| ||||
| ||||
|
U mnie wygląda to tak: "+" Capuccino,Camel,Turkish Tobacco(E-King) "-" Usa Mix(Boge),Mild7(E-King),Hilton(E-King) |
|
| |||
| |||
|
Oj Panowie nie straszcie mnie... Dzisiaj zalałam kartom tym wyrobem Provouge MB. Osz pachnie jak podpalony śmietnik...Jak to jest takie smaczne to wolę nie wiedziec jak smakują te niesmaczne... :/ |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| boge, camel, cappucino, davidoff, dekang, dunhill, ego, janty, king, liquid, marlboro, mild, peleon, poltiko, rm1, trendy, usa mix |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |