|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Pamiętacie viedeo - recenzję wojana ? na temat Bill`sa - Diamond-T ? Do kompletu producent tego e-papierosa oferuje nam dzisiaj własne e-liquidy wyprodukowane z komponentów, które pochodzą wyłącznie z Europy Pełną ofertę znajdziemy tutaj edit i tradycyjnie już, proszę o dodanie produktu do "Przewodnika po liquidach" Ostatnio edytowane przez plumpi ; 17-08-2011 o 14:25 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
To jak to jest z tym Bills'em, bo na ich stronie sklepowej wieje nudą i pustymi półkami, a ten odnośnik prowadzi do do zupełnie innego sklepu. Jako, ze jestem nowy, to mógłbyś mi coś o tej firmie powiedzieć więcej? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wydaje mi się, że ta firma ma coś wspólnego z Mild'em wystarczy zadzwonić i zapytać, a Ostrzeszów to nie duże miasteczko |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
kupiłam na all 2 buteleczki 10ml- limonka i Secret of Arabia, ceny o ile dobrze pamiętam to 8,99/5ml, 13,99zł/10ml, 23,99/20ml- moce 6,12,18,24mg przesyłkę otworzyłam dziś w pracy i nie chcąc ryzykować nowego kartka, zalałam lekko używanego (truskawka) duala-po ostatnich przejściach z mildem whisky wolałam nie ryzykować ![]() Secret of Arabia- nie jest źle, dym ładny, kop może być (specjalnie kupiłam słaby-6mg), nie odrzuca plastikiem czy inną cholerą , smak lekko słodkawy (ale to może być efekt pozostałości truskawki)w domu zaleję nowego kartka i dam znać jak to wygląda w każdym razie za 20ml cena przystępna, zobaczymy jak będzie z wydajnością...chociaż tu nie wiem jak będzie bo normalnie 20ml schodzi mi w 3dni aha- butelka szklana, w ciemnym kolorze , z papierową osłonką, posiada zabezpieczenie "antydzieciowe", niestety kroplomierz jak dla mnie kiepski- nie "wystający" jak u Milda tylko wklęsły i ciężko nalać w bezpieczny sposób-leci szybko i nie wiadomo gdzie kapnie Ostatnio edytowane przez angel ; 19-02-2012 o 16:15 Powód: dopisek |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| bill's, liquid |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/ze-sklepowej-po-ki/3920-e-liquid-bills.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| e papierosy bills - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 15-01-2012 11:51 | |
| Google INTERIA.PL - szukaj: opinie o bills e papierosach | This thread | Refback | 14-01-2012 01:49 | |