|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Czy może ktoś "próbował" tych liquidów od BVS? To jakaś "garażówka" czy może raczej Chińczyk? Cenowo zaskakuje a i opinie nawet niczego sobie.Tylko mnie jedno nurtuje-czy nie będę po "spożyciu" świecił w nocy? ![]() Konsumował już może to -ktoś? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Czy garażówki to nie wiem Na pewno Chińszczyzna, te liquidy zbierają dobre opinie. Znam kilka osób, które je paliły/lą i są zadowolone tutaj masz link na stronę sklepu : http://sklepbvs.pl/ |
| Użytkownicy, którzy podziękowali Thaniell za tego posta: | ||
xawery72 (13-12-2011) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
@xawery72 Zbyt dużo niewiadomych jest wokół tych liquidów, nawet na "trawniku" próbują ustalić co i jak (link) Dodatkowo polecam lekturę bloga SCH Jeszcze kilka słów o „certyfikatach” i „atestach” Stary Chemik bloguje |
| Użytkownicy, którzy podziękowali judge za tego posta: | ||
xawery72 (14-12-2011) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Po testach "organoleptycznych" jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tych liquidów. Smaki bardzo naturalne, większość porównywalna z oryginalnym odpowiednikiem. Cena zachęcająca. Ja tam jaram i mi smaczy. No i wiele innych osób też. |
| Użytkownicy, którzy podziękowali reed za tego posta: | ||
xawery72 (16-12-2011) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja liquidy z BVS wapuję już od jakiegoś czasu Mam kilka swoich ulubionych smaczków.I musze przyznac, ze z gotowych na razie te z BVS najbardziej podchodzą mi smakowo - nie wszystkie, ale spora część |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
mogę sie podpisać pod opinia Sereny ;-) nie ukrywam też że spora ilość smaczków popróbowałam właśnie od niej :lol: banan w czekoladzie jest |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ślifka w czekoladzie jest bajeczna Zwłaszcza z kroplą Orzechów w miodzie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
W sumie mogę wam wkleic swoje wrażenia kawa z cynamonem - 1/5 (dla mnie za słodka) brzoskwinia - 2/5 (troszke blada, ale w sumie może być, choc raczej jednak nie lubie brzoskwinii w e-petku) banan w czekoladzie - 5/5 (nie mogłam sie oderwac )pomarańcza - 2/5 (zbyt sztuczna) cytryna - 4/5 (dobra) wiśnia - 2/5 (za słabo wyczuwalna) kokos - 4+/5 (dobry ale na dłuższą metę za słodki) ananas - 4+/5 nie sugerujcie sie jednak moimi ocenami - to tylko jedna z wielu opinii a te zawsze sa różne w kolejce do oceny mam jeszcze śliwke w czekoladzie, raffaello i gruszkę :P Ostatnio edytowane przez kbn ; 11-01-2012 o 11:04 |
| Użytkownicy, którzy podziękowali kbn za tego posta: | ||
bogdanor (09-01-2012) | ||
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| bvs, dyskusja, dyskusje, liquid, opinia, opinie, wrażenia |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |